UVidovicama
VIDOVACKE LJETNE VECERI MIRA
Geschrieben von: Danijel Macak   
 
POPLAVA PRAZNOVJERJA U HRVATSKOJ
Geschrieben von: Danijel Macak   

«Problem nije u prašini koja kod pojedinaca izaziva alergiju. Problem je u organizmu koji je izgubio imunitet pa mu prašina smeta. Tako je s hrvatskim narodom: Nije problem u Zdenku Dumančiću koji tvrdi da iscjeljuje energijom koja izlazi iz njegovih ruku, niti u Braci koji iste rezultate navodno postiže pogledom, niti u Meeki Torabiju, Marokancu koji kaže da energiju prima od 5 planeta i «energizira» vodu, niti u Veri Čulini koja «pogađa» budućnost. Problem je u našem narodu koji gubi duhovni imunitet pa vjeruje u svakoga i svašta, samo ne u živoga Boga koji je Gospodar povijesti i naših života. Hrvatski je narod organizam bez imuniteta izložen invaziji svakojakih iscjelitelja, vidovnjaka i šarlatana».
Weiterlesen...
 
O KNEŽEVICIMA
Geschrieben von: Administrator   
ImageMnogi od nas često se pitaju: Tko smo, odakle smo i kuda idemo? Gdje su naši korijeni? Tko su naši preci? Od kada moja obitelj živi ovdje i od kuda su došli moji preci?

Weiterlesen...
 
Marta Mikic („Pupanova“) može kuci.
Geschrieben von: Danijel Macak   
Image Dana 03.05. (ponediljak), grupica volontera HU Samarita i još pokoja placena osoba ocistila je generalno kucu i dvorište Marte Mikic (Pupanove)

Marta  vec nekoliko mjeseci se nalazi  u domu (psihijatrijski odjel bolnice) nedaleko od Doboja.

Pošto Ministarstvo zdravstva PŽ nije voljno placati cijelu godinu smještaj za Martu, Centar za soc. Rad iz Orašja je najavio njen skori povratak.

 
Weiterlesen...
 
godišnjica pokolja u Vidovicama
Geschrieben von: Danijel Macak   
Poštovanje U subotu, prvog svibnja sam bio u Vidovicama. U Vidovice uvijek rado odem, pogotovo ako se nešto dogada. A u subotu je bila godišnjica pokolja u Vidovicama. Zato se svake godine prvog svibnja , na spomen grobu kod doma održava Sveta misa u spomen žrtava agresora.
Weiterlesen...
 
<< Start < Zurück 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Weiter > Ende >>

Seite 2 von 10